Tro, Tanker & Tapas er tilbage!

# Nyheder
Udgivet onsdag d. 24. august 2022, kl. 19:16

Efteråret nærmer sig, og det samme gør vores traditionsrige tapas-gudstjenester!

Vi holder tre af slagsen i løbet af efteråret, alle kl. 18:30 på den første onsdag i måneden:

7/9 - Tema: FRED

5/10 - Tema: VALG

2/11 - Tema: NOGET OM HELTE
Tilmelding HER

Det er vigtigt, at I husker at tilmelde jer. Tilmeldingen lukker mandagen før gudstjenesten.

Tro, Tanker og Tapas er en blanding af musik, andagt, fællesspisning og samtale. En anderledes måde at være sammen i kirken på, der tager os tættere på den måde, de oprindelige kristne holdte gudstjeneste på. Hele aftenen foregår i kirkerummet. Mens vi spiser ost og drikker et glas rødvin, vil der være en række musikindslag, nogle tekstlæsninger og fællessang. I løbet af aftenen vil hvert bord med afsæt i samtalekort få mulighed for at diskutere dagens tema. Kl. 20.30 siger vi "på gensyn".