Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Vi søger en præst til et barselsvikariat!

Vi søger en præst til et barselsvikariat!


# Nyheder
Udgivet tirsdag d. 2. maj 2023, kl. 19:38

Da en af pastoratets tre præster står foran at skulle på barselsorlov, søger vi en præstevikar i perioden. Som præst bliver du ansat i to kirker, bykirken Ansgarkirken og landsbykirken Reerslev Kirke. Du vil primært være tilknyttet Ansgarkirken, hvor dit kontor også ligger, men du vil sporadisk have gudstjenester og kirkelige handlinger i Reerslev Kirke. Samarbejdet de to menighedsråd imellem fungerer godt.

Vi er en moderne kirke med et levende kirkeliv og et unikt kirkerum, der søger en præst til vores voksende menighed. Ansgarkirken er en kirke i konstant udvikling – en udvikling, vi gerne vil have, at du bliver en del af. Arbejdspladsen er dynamisk, varm og fyldt med medarbejdere, der byder ind og bygger op. Kirken bærer præg af åbenhed – både fysisk og åndeligt. Det samme gør samarbejdet mellem menighedsråd, personale og præster. Sammen med den brede faglighed giver dette dig al mulighed for at opbygge kirke med netop dine unikke kompetencer og dit unikke udtryk.

Hedehusene er en by i en rivende udvikling på grund af det nye område NærHeden. Sognet er allerede vokset betydeligt og forventes at vokse med 100 procent indenfor de næste 10 år. Byen er desuden præget af en stor diversitet, og det er vigtigt for menighedsrådet, at den nye præst kan rumme det og møde alle folk i øjenhøjde.

 

Vi er… 

- en aktiv kirke, som forkynder evangeliet i alt fra højmessen til vandre-bibelkredsen Tankegang.

- en kirke, der tør udfordre traditionen uden at give køb på kristendommens kerne.

- et sogn i vækst og med stor diversitet.


Vi håber, at du er…

- en dygtig formidler og forkynder. - et empatisk menneske, der kan rumme sognets mangfoldighed og møde folk i øjenhøjde. - en god kollega.

- en, der vil dele ud af og eventuelt skabe aktiviteter i overensstemmelse med dine kompetencer. 


Det får du…

- mulighed for at arbejde i med en personalegruppe, der med stor kreativitet formidler evangeliet. 

 - mulighed for at være præst i en by i rivende udvikling og i et sogn, der indenfor 10 år forventes at vokse med 100 procent. Herunder indblik i processen om at bygge en kirkesal.

- et menighedsråd, som værdsætter og understøtter de ideer, der kommer fra personale såvel som præster.

- kolleger, som har det godt sammen, og betragter sig selv som et team. 

- mulighed for at byde ind med det, du interesserer dig for.

 

For yderligere information kan du kontakte formand Tine Hvidberg Pedersen på 51748298 eller sognepræst Frances Benzon på 25759114.