Nye retningslinjer i Folkekirken

# Nyheder
Udgivet fredag d. 7. maj 2021, kl. 13:19

Hvad betyder de nye retningslinjer for kirkegang i Ansgarkirken?

Samfundet åbner mere op, og det samme gælder Folkekirken.

Hos os i Ansgarkirken betyder det, at vi igen kan synge og gennemføre nadver til gudstjenesterne.

Vi må også være flere i kirken, men skal stadigvæk holde 2 meters afstand til dem, vi ikke er i boble med, når vi synger i kirken. Det betyder i praksis, at der skal være 3 stole mellem dig og andre kirkegængere.

Vores kirketjenere vil være behjælpelig med, at I får en plads i kirken, når I kommer til gudstjenesten.

Vores Åben kirke arrangementer tirsdag kl. 16 og torsdag kl. 13 kan også åbne mere op.

Vi må være op til 25 i kirken, og nu må kirkegængerne synge med – stadigvæk med 3 stole imellem til dem du ikke er i boble med.