Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Grøn kirke

Grøn kirke


# Nyheder
Udgivet torsdag d. 27. maj 2021, kl. 10:20

Vidste du, at Ansgarkirken passer på planeten?

I hvert fald vores eget lille hjørne af den. Det gør vi, fordi vi mener, at vores verden er værd at passe på, og det er vores ansvar, at gøre hvad vi kan, med hvad vi har, der hvor vi er. Derfor gør vi en ekstra indsats med at genbruge, spare og skåne. 

Vi har lavet den her plakat, fordi vi gerne vil fortælle, at vi er med i kampen, og at vi hver dag arbejder for en fremtid med rent drikkevand og ren luft.  

Her er nogle pluk af de forskellige ting, vi gør for at være grønne: 

  • I stedet for at smide vores ting ud reparerer vi dem, hvis de er i stykker, eller afleverer dem til genbrugsbutikkerne, hvis de ikke fejler noget. 
  • Vi genbruger pap, papir, glas, metal og el-affald; og vi smider ikke printerpatroner og kemikalierester i skraldespanden, men afleverer dem det rigtige sted.  
  • Kirkegården er miljøvenlig og 100 % giftfri, og vi har lavet insekthoteller og samarbejde med biavlere på den sydlige eng. Alt vores haveaffald bliver til kompost og genbruges. 
  • Alle vores elpærer og maskiner er indkøbt til at spare mest muligt på strømmen, og vi slukker når vi ikke bruger dem. Alle de batterier, der kan være det, er genopladelige. 
  • Når vi køber ind, er varerne altid miljøcertificerede, lokalt producerede, økologiske og/eller Faitrade. 

Og vi gør mere endnu.

Vi prøver hele tiden at blive bedre og tænke på fremtiden.

Ansgarkirken har ligget her i 100 år, og den skal ligge her mange hundrede år endnu. Så vi håber, at du sammen med os er stolt over at kunne sige ”Vores kirke er grøn”!