Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fernisering Birthe Villaume Wiberg og Erling Jehrbo

OKT
09

Fernisering Birthe Villaume Wiberg og Erling Jehrbo


Søndag d. 9. oktober 2022, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Fernisering  Birthe Villaume Wiberg og Erling Jehrbo

I samarbejde med Kunstforeningen Humlen indbyder vi igen til fernisering umiddelbart efter søndagens gudstjeneste. Kirken byder på et glas - og alle er velkomne!

Denne gang byder vi velkommen til disse to spændende kunstnere:


Birthe Villaume Wiberg

Jeg håber min personlige opfattelse af et motiv fanger beskueren sådan, at de kan drømme sig hen i de naturinspirerede abstraktioner. Mine billeder varierer i teknik, form og farveholdning, da jeg er eksperimenterende nysgerrig. Jeg maler med akryl og akvarel, men udfolder jeg mig også varieret med blæk – tusch – pastel kridt – mix media – monotypi m. fl.

Mine værker har været rundt omkring i ind- og udland, bl.a. Kunst for alle, Lokomotivværkstedet, Kbh., Palast Gallerie Berlin og Madeleine Kirken i Paris.
Jeg har atelier i Jonstrup/Værløse og i Kunstnerfløjen, Anneberg Kulturpark, Nykøbing Sj.


Erling Jehrbo

Jeg har altid arbejdet med det kunstneriske udtryk og inspireres af menneskets natur og vilkår med undren, humor og rædsel. Mine skulptur og malerier er et bindeled til mine oplevelser og indtryk.

Jeg arbejder med flere forskellige materialer, bl.a. granit, sort diabas, jern, bronze og akrylmaling.

Jeg tilstræber at mine arbejder rækker ud over mig selv som individ. Værkerne skal ikke forstås, men fornemmes, opleves gennem sanserne og derved tale for sig selv. Det er grunden til, at det er besværet værd at fremstille disse værker.