Søndag d. 4. september 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:15
Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Sognepræst Frances Benzon
Årtigudstjeneste med dåb: 1950'erne

I Ansgarkirken er alle velkomne – også børnene. Derfor kan man bagerst i kirken hente en ”børnetaske” med bøger, tusch og papir og andet godt, som børnene kan hygge sig med under gudstjenesten. Vi har også et legerum, hvor børn er meget velkomne – dog altid ledsaget af en voksen.

Fællesskabet er altafgørende – derfor inviteres du til at være med til alt, som gudstjenesten måtte indeholde såsom sang, lystænding og nadver, ligesom gudstjenesten altid afrundes med kirkekaffe i sognegården.

Ansgarkirken er handicapvenlig, og kirkens personale står altid til rådighed med en hjælpende hånd.

Gudstjenesterne varer typisk 1 time.

Vil du fotografere eller optage en video i kirken, så tag fat i en af kirkens præster og lav en aftale med dem.

Ønsker du at se kalenderen for Gudstjeneste i den kommende tid - klik her

Vi ses!