Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fernisering Trine Kent og Lilly Lund Hjorhøy

OKT
15

Fernisering Trine Kent og Lilly Lund Hjorhøy


Søndag d. 15. oktober 2023, kl. 11:15
Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Fernisering Trine Kent og Lilly Lund Hjorhøy

I samarbejde med Kunstforeningen Humlen indbyder vi igen til fernisering umiddelbart efter søndagens gudstjeneste. Kirken byder på et glas - og alle er velkomne!


Denne gang byder vi velkommen til disse to spændende kunstnere:

Trine Kent

Trine Kent er fultidskunstner med mange års erfaring indenfor maleri og tegning. Trine har udstillet på flere censurerede udstillinger og har modtaget kunststøtte fra bl.a. Slots- og kulturstyrelsen i forbindelse kunstprojekt og samarbejde.  

Kunstneren arbejder primært med egne værker og udstillingspraksis, men arbejder også med forskellige bestillingsopgaver og udsmykninger.  Trine har her lavet gavlmalerier, landskabsopgaver og portrætter og har i den forbindelse deltaget i tv-programmet Danmarks Bedste Portrætmaler.

Hun arbejder og udstiller fast i Anneberg Kulturpark, hvor hun har sit atelier i Kunstnerfløjen. Trine er derudover medlem af kunstnersammenslutningen Morild, hvor hun også ageret som medkurator de sidste 3 år.

Af udstillinger kan bl.a. nævnes: HEART Herning – Danmarks bedste portrætmaler, Odense rådhus, Kræftens bekæmpelse, Farum Kulturhus, Æglageret Holbæk, Palæfløjen Roskilde, Brøndsalen – Frederiksberg Runddel, Odense Universitets Hospital, Morild sommerudstilling mm.

Lilly Lund Hjorhøy

Jeg bor i Jægerspris og har malet de sidste 20 år. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har undervist i billedkunst i 40 år. Jeg elsker farver og former og  store bevægelser i mine billeder. Mine billeder er ofte abstrakte med nogle genkendelige partier, hvor beskureren selv kan leve sig ind i billederne. 

Jeg er hele tiden i dialog med billedet, med hensyn til former, farver og materialer og min nysgerrighed for at prøve nyt. Jeg har mest malet med akryl, men er også begyndt at arbejde med ægtempera, hvor man bruger farvepulver blandet med æg og linolie. En spændende teknik som giver et andet udtryk end akryl kan. 

Jeg arbejder både i store og små formater, på lærred og papir. 

Læs mere på: lillylund.dk