Halloween gudstjeneste

Søndag d. 27. oktober 2019, Kl. 11:00 til kl. 12:15
Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene, Danmark
Sognepræst Frances Benzon
Kalder alle børn og barnlige sjæle. Søndag d. 27. oktober kl 11 er der Halloween-børnegudstjeneste i Ansgarkirken. Kirken er pyntet flot op med smukke farver og i stil med tegnefilmen Coco. Præsten Frances vil (også) fortælle historien om Miguel fra Mexico, som i anledning af dia de los muertos (de dødes dag) kommer ud på et eventyr i de dødes land. Miguel opdager også, at hvis man ikke taler om de døde, så forsvinder de fra de dødes rige og bliver til ingenting. De døde har derfor brug for, at de levende mindes dem. Ligesom vi levende har brug for at mindes de døde, fordi det fortæller os om, hvem vi selv er.   Vores fantastiske Korskole kommer også og optræder med nogle gode sange, og vi skal også selv synge sammen. Efter gudstjenesten er der sjove aktiviteter, og vi får en skål suppe. Hele arrangementet er gratis. Vi ses!