Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Halfdanskerne

JUN
02

Koncert med Halfdanskerne


Søndag d. 2. juni 2019, kl. 15:00
Ansgar Church, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene, Denmark
Halfdanskerne
Kr. 50,-

”Halfdanskerne” i Ansgarkirken 

I Kul’tour ugen 2019 er et af arrangementerne visesang i kirken. 

De 3 musikere og sangere Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold vil bl.a. fortolke sange af kendte digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. Masser af gode viser med masser af god musik og humor.

Ansgarkirken, Hovedgaden 369. 2640 Hedehusene

Søndag den 2. juni 2019  kl. 15.00 – Entre 50 kr. (billetter købes via dette link: https://www.place2book.com/da/...)

Siden HALFDANSKERNE i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når HALFDANSKERNE er på plakaten. 

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger. Samlet set leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse. 

HALFDANSKERNE har allerede været landet rundt flere gange. Trioen har leveret det ene successhow efter det andet, og er i stand til at tiltrække et stort og engageret publikum hvor end de kommer frem. Det er blevet til 4 CD-udgivelser, senest ”De største sange”, som udkom i februar 2017 på det ansete pladeselskab Exlibris, har været på flere hitlister, og lige som de tidligere albums har kunnet høres i DR. De har også lavet tv og lokalradio, og har en stor skare af begejstrede fans, som følger dem på facebook, Youtube og andre sociale medier.