Koncert med Mikael K (Klondyke) Solo

Ansgar Church, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene, Denmark
Mikael K.
Fri éntre.

Ansgarkirken er utrolig stolte af at kunne lægge scene til besøg fra en af landets bedste og mest originale sangskrivere, når den anmelderroste Mikael K. fra bandet Klondyke gæster Hedehusene d. 9. oktober kl. 19.30.

Mikael K er en moderne folkesanger. En farvestrålende singer/songwriter, der i den grad mestrer det danske sprog. En underfundig storyteller. Siden koncept-albummet SANGE FRA NORD udkom i maj 14 er der blevet arbejdet på nye sange i sangskriverværkstedet på Klondyke Ranch i Vendsyssel.

Det er nu blevet tid til at lufte noget af det nye materiale sammen med det efterhånden store bagkatalog. Derfor tager MIKAEL K /// KLONDYKE ud på landevejen med solo-koncerter. Han indtager Ansgarkirkens scene med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

Mikael K. har adskillige pladeudgivelser bag sig, både solo og med Klondyke. Senest var han aktuel med en tv-serie for TV Nord, hvor han fik til opgave at lave musikalske portrætter af en række meget forskellige personligheder fra Nordjylland. Det kom der 10 meget fine portræt-programmer og -sange ud af. Disse kan ses her - https://www.tv2nord.dk/dit-liv...

Koncerten, som har fri éntre, er en enestående mulighed for at møde en af Danmarks ubetinget med vedkommende sangskrivere.