Torsdag d. 22. oktober 2020, kl. 19:30
Fri éntre
Concentus korkoncert
Studenterkoret Concentus holder koncert i Ansgarkirken, Hedehusene torsdag d. 22/10 kl. 19.30.
Her vil aftenen indebære et repetoire der spænder mellem bl.a. svenske folkeviser, Louis Armstrong og The Beatles.
Koret ledes af Toke Brorson Odin, der er komponist og dirigent. Toke arbejder gerne med korimprovisationer og har bl.a. lavet musik til filmen Vinterbrødre.

Concentus er et studenterkor der holder til på Københavns Universitets Center for Sundhed og Samfund. I over 10 år har koret nu dannet en social ramme for unge musikelskere fra studieretninger så mangfoldige som Sociologi, Medicin, Dansk og International Business.
Efter koncerten bydes der på et glas bobler i våbenhuset.

Der er fri éntre til koncerten, men grundet Covid19 restriktioner beder vi dig tilmelde dig via dette link og fremvise billet ved indgangen: