Mathilde Falch koncert

NOV
18

Mathilde Falch koncert


Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Fri entre
Mathilde Falch koncert

Mathilde Falch gæster d. 18. november Ansgarkirken. 

Tilmelding via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...

I 2019 inviterede Mathilde Falch en lille skare af sit trofaste publikum til en intimkoncert med sit band i The Village Recording. Liveoptagelserne blev til et livealbum der udkom samme år. 

Livealbummet var en hyldest til publikum og til livescenen. “Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne.” - udtaler Mathilde Falch.

Livealbummet markerede Mathilde Falchs 10 års jubilæum som udgivende og turnerende musiker. 

Mathilde Falch i de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det - alt fra, på gaden, hjemme i folks private stuer, til de store spillesteder og festivalscener. 

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record” hvor hun selv har udgivet al sin musik fra.  Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at tournere landevejen tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum der igennem årene gradvist har vokset sig større. 

Sangene til albummet er blevet udvalgt af Mathildes fans: 

"Mine facebookfølgere har valgt de sange ud, som skulle med fra de fire albums, jeg tidligere har udgivet.  “Min stil og mine færdigheder har igennem årene udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg godt kan lide - med livealbummet kan jeg opdatere de sange, som jeg og mit publikum er gladest for - med min nuværende band-lyd.  Hele albummet ligger som livevideoer på youtube. “Mathilde Falch & Band Live”. 

Fem albums og en af landets flittigeste turnerende

Mathilde Falchs fire albums har været yderst anmelderroste og det seneste album “Som Børn På Ny” høstede også 5-stjernede anmeldelser. 

Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om “Som Børn På Ny” i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet: 

"Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning. “

Mathilde Falch har siden 2009 turneret landet rundt både som solist, duo, trio og med sit faste band bestående af: Adam Winberg, trommer. Christian Ki, Guitar (og producer af Mathilde to seneste album) Charlotte Schultz, Keyboard og kor.  Jeppe Skovbakke, Bas. 

Den 18. November I Ansgarkirken er det Christian Ki (el-guitar, kor) og Adam Winberg (trommer) der backer Mathilde op.

Grundet covid19 restriktioner er der begrænset antal billetter. Tilmelding via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...