Tirsdag d. 15. december 2020, kl. 19:00
Psalmisterne
Fri entré.
AFLYST - Julekoncert med Psalmisterne

Pga. covid19-situationen, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse koncerten med Psalmisterne. Vi undersøger og vender tilbage når vi ved om vi eventuelt kan lave en ny koncert (ikke julekoncert) med Psalmisterne i starten af det nye år.

Pas godt på hinanden derude.

KH. Ansgarkirken

Psalmisterne byder på en stemningsfuld julekoncert, hvor vi får lov til at opleve Julens fantastiske sangskat og alle julesalmerne i et nyt lys, både ved at lytte sammen og synge sammen. Psalmisterne elsker den dybe lyrik, den gode melodi og det levende sammenspil mellem musik og sang, fortolket i et spænd mellem jazz, folk og gospel.

Psalmisterne består af Peter Houe Sørensen på klaver, Mads Houe på kontrabas og Benjamin Kronborg på trommer og Heidi Bisgaard på sang.

Peter Houe Sørensen, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, musiker, højskolelærer, producer, underviser og arrangør. Mads Houe, soliststuderende på Det Jyske Musikkonservatorium, erfaren musiker, orkesterleder og underviser. Benjamin Kronborg, studerer på Det Jyske Musikkonservatorium, spiller trommer i While I Wonder og Melvin Late Night Show Band. De samarbejder med Heidi Bisgaard, uddannet fra det Jyske musikkonservatorium, sanger, instruktør workshopholder, korleder og booker i hele DK.

Du kan høre Psalmisterne på alle online musiktjenester.

Pga. covid19-restriktioner er tilmelding via dette link nødvendig: https://forms.churchdesk.com/f...