Torsdag d. 17. september 2020, kl. 19:00
Peter Birch, Paula Larrain
Fri éntre
Debatmøde med bispekandidat Peter Birch og journalist Paula Larrain

Nu er der mulighed for at møde bispekandidat Peter Birch i samtale med DR-journalist Paula Larrain, 17. september kl. 19.00 i Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene

Peter Birch vil arbejde for en folkekirke, der er centralt placeret i samfundet. Det mener han kun kan ske gennem en lokal forankring hos stærke og selvstændige menighedsråd i en folkekirke, hvor det er godt at arbejde og hvor der er plads til at tænke nyt. Efter samtalen med Paula Larrain er der mulighed for at stille spørgsmål til Peter Birch.

Mødet er for alle interesserede. www.nybiskop.dk

Tilmelding er påkrævet og sker ved at sende en e-mail til: peter@nybiskop.dk

HVEM ER PETER?

Da Peter var barn, gik familien ikke i kirke – heller ikke juleaften. I dag er Peter præst, provst i Gentofte og formand for Provsteforeningen. Han har været kirkeredaktør på Kristeligt Dagblad og forlagschef for Bibelselskabet, hvor han var ansvarlig for udgivelsen af den nye salmebog i 2003. Han er gift med Eva-Maria og tilsammen har de fire børn. Med til familien hører den sortplettede dansk-svenske gårdhund Flicka.

Ophavsret: