MAJ

Tirsdag d. 25. maj 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Jacob Bay
Åben kirke

Ansgarkirken tilbyder 'åben kirke', hvor du har mulighed for at komme ind i kirken og få en stille stund sammen med vores organist, som vil spille på kirkens flygel.

Arrangementet er omfattet af forsamlingsforbuddet, og derfor må der højst være 5 borgere i kirken ad gangen. Når du kommer ind i kirken, skal du derfor undersøge, om det er plads til dig. Hvis der er 5 personer i kirken, må du vente udenfor, til en af de andre har forladt kirkerummet. Vi ønsker ikke på nogen måde at bryde forsamlingsforbuddet, og mindst af alt ønsker vi at I bliver smittet med Corona.

Håber at 'åben kirke' er noget for dig, og du vil finde vej til Ansgarkirken og nyde en lille stund i vores smukke kirke.