Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Psalmisterne

DEC
16

Koncert med Psalmisterne


Torsdag d. 16. december 2021, kl. 19:00
Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Psalmisterne, vært Jacob Bay
Fri Entré
Koncert med Psalmisterne

Så lykkedes det endelig. Sidste år havde vi nemlig også set frem til julekoncert med Psalmisterne her i Ansgarkirken, men så lukkede hele Danmark ned kort før jul, og vi blev desværre nødt til at aflyse alle arrangementer. Det er derfor en stor glæde for os, at vi nu igen kan åbne dørene og invitere til julekoncert med denne meget efterspurgte og populære jyske gruppe.  

'Psalmisterne' beskriver sig selv sådan: 'Vores salmer er en skat. De fortjener at blive passet og plejet. Og nyfortolket, så de taler til os igen -og igen.' 

Sammen med Psalmisterne skal vi derfor opleve de kendte julesalmer i et nyt lys, både ved at lytte sammen og synge sammen. Psalmisterne elsker den dybe lyrik, den gode melodi og det levende sammenspil mellem musik og sang, fortolket i et spænd mellem jazz, folk og gospel.

Psalmisterne består af Peter Houe Sørensen på klaver, Mads Houe på kontrabas og Benjamin Kronborg på trommer og Heidi Bisgaard på sang. (Mere info nederst)

Sted: Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene

Dato: Torsdag d. 16.12 2021, kl. 19.00 

--- FRI ENTRÉ --- 

Der bliver serveret noget varmt at drikke og lidt julegodter.


Peter Houe Sørensen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, musiker, højskolelærer, producer, underviser og arrangør. 

Mads Houe, soliststuderende på Det Jyske Musikkonservatorium, erfaren musiker, orkesterleder og underviser.

Benjamin Kronborg, studerer på Det Jyske Musikkonservatorium, spiller trommer i 'While I Wonder' og 'Melvin Late Night Show Band'. 

Heidi Bisgaard er uddannet fra det Jyske musikkonservatorium, sanger, instruktør workshopholder, korleder og booker i hele DK.