Søndag d. 9. januar 2022, kl. 14:00
String Trio Diapazon
Fri Entré
Nytårskoncert String Trio Diapazon

Begynd 2022 med en fejende flot og festlig Nytårskoncert med 'STRING TRIO DIAPAZON'. De spænder buen for at give os en fantastisk musikalsk oplevelse, så vi kan komme godt igang med det nye år.

Trioen består af: Xenia Savery på violin, Marta Kocon på viola og Katrine Munk Rasmussen på cello. De er uddannet fra det Kongelige Musikkonservatorium og fra Syddansk Musikkonservatorium. De har gang i mange projekter både med trioen, symfoniorkestrene og spiller i forskellige sammenhænge i København og omegn. Nytårskoncerten i Ansgarskirken kommer til at byde på et alsidigt program. Vi kommer til at høre nogle af perlerne fra kammermusikkens repertoire, og også strygermusik som rigtig vil få os i nytårsstemning.

Dato: Søndag d. 9. januar, kl. 15.00

Sted: Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene

---- 'FRI ENTRÉ' ----

Der serveres efterfølgende et glas nytårsbobler og lidt sødt. Vi glæder os til at se dig.