Fernisering - Knud Milo & Jens E. Pedersen

Fernisering - Knud Milo & Jens E. Pedersen


# Nyheder
Udgivet onsdag d. 30. september 2020, kl. 08:52

Knud Milo:

Jeg vil gerne præsentere mig som pædagog, billedkunstner og altmuligmand.Jeg er født 1968, og har malet og tegnet fra jeg var barn. Det var dog først da jeg fyldte 19 år, at jeg begyndte at vise mine værker frem.

Jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være.Jeg maler, fordi jeg har historier at fortælle.

Som billedkunstner er jeg autodidakt (på nær et enkelt croquis kursus hos Dorte Karrebæk, og et enkelt aftenskolehold hos Hillerød kunstneren Per Møller da jeg var ca 20-23 år. 

Mine inspirationskilder er mange, lige fra billeder i hverdagen, filosofiske betragtninger, til billeder af internationale anderkendte kunstnere. Og mine malerier indholder ofte henvisninger til de ting.

Jeg ser selv mit univers som meget surealistisk, ofte med et humoristisk twist.


Jens E. Pedersen:

Jeg har fotograferet i mange år. Er gået over til digital fotografering.Det giver flere muligheder. Mine motiver finder jeg på rejser i Danmark og resten af verden. 

Jeg har besøgt mere end 65 lande. Mit motivvalg er meget bredt. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, en blomst eller legende børn. Der indgår ofte street art i mine foto. Jeg søger også et mere grafisk look i række af mine fotos. 

 Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med. Jeg printer dem selv.