Tirsdag d. 1. december 2020, kl. 19:30
Julekoncert med Julie Lindell

Der blir garanti for god julestemning i år, når Julie Lindell kommer til Ansgarkirken og synger julen ind med sit akustiske funky band. Julie Lindell vil med sin store dynamiske gospel stemme synge alle de store kendte jule,- gospel- og pop ballader, vi alle elsker. Mon ikke, der også sniger sig lidt gospel ind og nogle af Julie’s egne numre fra hendes gospelalbum “To Whom It May Concern”.

Julie Lindell er en dansk pop/gospel-sangerinde med stor national såvel som international erfaring og er af mange danske sangere beskrevet som en af Danmarks teknisk dygtigste sangerinder. Særligt populær er hun blevet for sin medvirken på turneen "Anne, Sanne og Lis" i 2019 og har i øvrigt været fast kor- og leadsanger for Anne Linnet siden 2013, hvor hun som solist har sunget Sanne Salomonsens soloer. Julie er desuden internationalt anerkendt som stemmecoach i Complete Vocal Technique og som sangcoach for mange af de største danske artister og i TV-talentshows som bla. X-Factor DK, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest, Go' Morgen Danmark m.m.

Pga. covid19-restriktoner er tilmelding via dette link nødvendig: https://forms.churchdesk.com/f...