Tordags Fællessang

Udgivet torsdag d. 27. august 2020, kl. 14:09

Tidspunkt: torsdage kl. 13.00 - 14.30

Sted: Sognegårdssalen, Ansgarkirken.

Ansgarkirken følger nu op på vores populære online Fællessang, som vi havde i maj og juni måned. Nu hvor samfundet lige så stille er åbnet mere op, og vi må samles flere mennesker, starter vi op igen med fællessang, men denne gang under navnet "Torsdags Fællessang".

Under ledelse af Organist Jacob Bay, vil vi stadig synge alle de dejlige og kendte sange fra "Den Blå Bog", men vi kommer også til at synge andre sange, populære hits, korsange, kanons og engang imellem kaste os ud i at synge flerstemmigt. Det bliver rigtig godt og hyggeligt.

Du behøver ikke at have erfaring med at synge i kor, alle er meget velkomne. Fra tid til anden vil andre af kirkens ansatte også medvirke og spille eller synge med.

Der bliver serveret kaffe og te, og det er gratis at deltage.

Ophavsret: